Workshop Urban Choreography & Locking door Senna Amarnis en Ruben Chi!

VELP - Op 25 januari 2020 komen Senna Amarnis en Ruben Chi een urban workshop geven bij Studio26 in Velp! Hou je van urban choreo & locking? Boek dan NU je ticket en zorg dat je er bij bent!

Ook voor 2020 hebben we flink wat toffe workshops in petto! Op 25 januari bijten internationale urban dansers/choreografen Senna Amarnis en Ruben Chi het spits af met twee te gekke urban workshops. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus boek je tickets voor de workshops vol zitten!

Over Senna Amarnis

Senna Amarnis is danser/choreograaf en staat bekend om haar authentieke urban dansstijl waarbij ze gebruik maakt van strakke en vloeiende bewegingen. In de afgelopen jaren bouwde Senna een internationaal netwerk op en geeft ze lessen, workshops en clinics in binnen- en buitenland. Meer weten over Senna? Check haar Instagram >

Over Ruben Chi

Ruben Chi is urban danser/choreograaf, co founder van oa. de Ghetto Funk Collective en een van de organisatoren van streetdance event SoulCypher. Hij startte zijn professionele cariere met Blaze the Show en werkte met diverse internationale artiesten als Armin van Buuren, Billy Ocean, Lost Frequencies, Blackstreet, Candy Dulfer en meer. Meer weten over Ruben, check zijn website >

Reserveer nu je tickets!

Duik in de finesse van urban choreografie in de workshop onder leiding van Senna Amaris en/of werk aan je locking skills met niemand minder dan Ruben Chi, winnaar van Locking Forever 2019!

Wanneer: Zaterdag 25 januari 2020
Wat: Workshop urban choreography door Senna Amarnis & Workshop locking door Ruben Chi
Wie: Iedereen van 14 jaar en ouder met een basis in urban dans.
Tijd: 11.15 - 14.30 uur
11.15 -  12.45 uur | Ruben Chi | Locking
> 13.00 - 14.30 uur | Senna Amarnis 
Tickets: € 15,- per workshop, € 22,50 combiticket.

De workshops zijn los van elkaar te boeken of als combiticket tegen een scherp tarief.
Tickets zijn vanaf nu verkijgbaar in de webshop:

> Boek direct tickets voor de workshop Locking
> Boek direct tickets voor de workshop Urban Choreography

> Boek direct voordelig je combiticket!

372