Wees welkom! De openhuisweek 2019 is gestart. Welke les volg jij?

VELP - Het is weer zo ver; het nieuwe seizoen is gestart en wij bijten het spits af met onze traditionele openhuisweek! Deze week is iedereen van harte welkom op onze locaties in Velp, Dieren en Arnhem om kennis te maken en een gratis proefles te volgen. Lees hier meer over dit evenement!

Maak kennis tijdens een gratis proefles

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar een circusles of wil je weten hoe het er in een les moderne dans aan toe gaat? Je kunt deze week gratis aansluiten bij de lessen dans, theater, circus, freerunning, luchtacrobatiek of bijvoorbeeld de cursus Muziek op Schoot. Op deze manier kun je rustig kennismaken, en ervaren of de cursus iets voor je is. Het is uiteraard mogelijk om met meerdere proeflessen mee te doen.

Direct naar ons cursusoverzicht >

Liever een individuele cursus volgen?

Heb je meer interesse in een individuele muziek- of zangles? Dat kan natuurlijk ook! Vraag hiervoor wel eerst een introductieles aan vóór je langs komt, zodat wij de docent op de hoogte kunnen brengen van je komst. Let op; de introductielessen voor de individuele cursussen zijn niet gratis maar worden tegen gereduceerd tarief aangeboden.

Direct naar de individuele cursussen >

We zien iedereen deze week!

372