Voorstellingen Studio26 gaan door!

VELP - Wat een bizarre tijd en tegelijkertijd wat een opluchting: onze aankomende voorstellingen bij Studio26 kunnen (met een aantal kleine aanpassingen) gewoon doorgaan. Lees verder ►

Studio26 mag open blijven voor de lessen en educatie, maar ook voor onze voorstellingen. In de herfstvakantie vinden er twee voorstellingen plaats, De Grote Familieshow en Zirkus Kazbagastan, waarbij er maximaal 30 bezoekers (exclusief personeel) zijn toegestaan. We vragen aan de bezoekers om voor en na de voorstelling een mondkapje te dragen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat Studio26 coronaproof blijft en bezoekers op een veilige manier kunnen genieten van onze voorstellingen. 

Waarom gaan onze voorstellingen door? 
Naast de vermakelijke rol, dienen onze voorstellingen ook als stageplaats voor onze urban dans, show allround dans en musical studenten. De huidige situatie bracht afgelopen week veel onrust met zich mee binnen Studio26. Door onze studenten, maar ook bezoekers, spelers en personeel een warme en veilige coronaproof plek te bieden hopen we veel onrust te voorkomen. Te allen tijde staat veiligheid binnen Studio26 voorop.

We zijn blij dat we onze voorstellingen mogen blijven spelen zodat we families in deze bizarre tijd toch nog een mooie herinnering kunnen meegeven. Even wegdromen en genieten van een moment van ontspanning. 

Op de hoogte blijven van onze aankomende voorstellingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Gepubliceerd op 15 november 2020

372