Voorstelling muziektheater en dans

VELP - Zondag 27 mei wordt de prachtige muziektheatervoorstelling van de groepen van Jasper de Bruijn en Heleen van Maldegem opgevoerd. Tijdens de voorstelling worden er verschillende dansen uitgevoerd door een aantal groepen van Heleen van der West: klassiek ballet 6+7 jaar, klassiek ballet 8+9 jaar (woensdag) en klassiek selectie 1 en 2. Koop nu tickets op onze webshop.

De voorstelling bestaat uit twee stukken: 'Dromenvangers' en 'Achter ons slapen'. 

Stuk 1: Dromenvangers
Wat gebeurt er als al jouw dromen konden praten? Van kinderdroom tot toekomstdroom komen alle dromen tot leven. Want met het inpakken van je spullen komen ook de dromen en herinneringen van vroeger weer boven. De dromen nemen je mee naar alle mogelijke toekomsten maar uiteindelijk zal jezelf moeten kiezen. Of niet?

Stuk 2: Achter ons slapen
Je gaat liggen, doet je ogen dicht en raakt verzeild in een diepe droom. Het lijkt allemaal vanzelf te gaan, maar is dat wel zo? Diep in jouw slaap zijn er een hele hoop figuren aan het werk. Iedere nacht bezorgen ze jou al jouw dromen. Alles wat jij nodig hebt om jouw dag, zorgen en plezierige vooruitzichten te verwerken. Alles om de volgende dag weer fris wakker te worden. Als iemand echter alle dromen zou gaan onthouden en weinig nieuws beleeft, ontstaat er een probleem. Hoe groot zal dat probleem eigenlijk zijn?

De voorstelling wordt op zondag 27 mei opgevoerd in de theaterzaal van Studio26 in Velp: om 14:00 uur en 16:00 uur.

372