Voorstelling Lang Geleden

ARNHEM - Op 10 en 11 juni presenteren de tweedejaars studenten van de Nederlandse Musical Academie hun eindvoorstelling Lang Geleden.

Een productie van Studio26, waarbij het script is geschreven door de studenten zelf onder leiding van Dennis Willekens. Marleen van der Loo is aan de slag gegaan met de regie en Erwin van der Wouw met de choreografieën.

Lang Geleden is een kindervoorstelling naar aanleiding van het gelijknamige boek. In de voorstelling worden de kinderen meegenomen op een spannende reis door de geschiedenis. Door een magische gebeurtenis belanden de hoofdrolspelers in drie waargebeurde verhalen uit de geschiedenis. Zo kom je terecht in het verhaal van de ontdekkingsreis van Willem Barentsz, Jacob van Heemskerck en Christiaan Huygens. Een spannende, grappige en leerzame voorstelling.

ACTIE!
Speciaal voor alle leerlingen van Studio26 hebben we een leuke actie. Als je verkleed komt, mag je gratis naar binnen op zaterdag 11 juni. Je begeleider/ouder moet wel een ticket betalen. Deze actie geldt voor kinderen t/m 12 jaar.

Tijden
10 juni, 20.00 uur
11 juni, 14.00 en 17.00 uur

Locatie
Posttheater, Arnhem

Kaarten
Kaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn te reserveren via de website van Impresariaat Kunststof.

372