Volledige line-up Urban Theater Framed Festival bekend!

Arnhem – In samenwerking met Cultuur Oost hebben we de invulling van de programmering van de Urban Theatre tent op Framed Festival vormgegeven en de volledige line-up is bekend. Check hier vast de absolute must-see-tips! 

Een Urban festival als Framed matcht natuurlijk gewoon superlekker met Urban Culture. Met heel veel plezier hebben we daarom de programmering voor de Theatertent samengesteld.

De volledige line-up is bekend en kun je hier vinden. Maar bij wie kun je nou beter de must-sees achterhalen dan hier? Juist!

Niet missen op de zaterdag 11 mei:

SoulCypher Battle
SoulCypher is een internationaal urban dansbattle-event en behoort tot de top van dansbattles van Nederland. Ze komen naar Papendal voor een Framed editie van hun dansbattle en geloof ons; je wilt hier absoluut bij zijn..

Aanvang: 11.30 uur
Locatie: Urban Ground, theatertent
Meer info: Klik hier

Niet missen op zondag 12 mei:

Roots
Deze urban dance performance van choreograaf Ruben Chi was onder andere te zien in het Stadstheater tijdens DansTREK 2019, hét dansfestival van Arnhem. Mis hem niet!

Aanvang: 16.00 uur
Locatie: Urban Ground, theatertent
Meer info: Klik hier

Wil je de volledige line-up checken? Klik dan hier. Wil je inner-foodie weten of er ook iets te eten is? Klik hier. Tickets koop je snel en eenvoudig via deze link. We zien je graag op Framed Festival 2019!

372