Vijf optredens die je niet mag missen tijdens AMZAF 2019!

ROSENDAEL – Zin om binnenkort tijdens een zomeravond over een festivalterrein vlak bij huis te struinen en te genieten van een programma vol podiumkunsten? Op 6 juli kan het tijdens AMZAF Young Talent Festival! Lees hier welke vijf optredens je dit jaar echt niet mag missen.

Over AMZAF Young Talent Festival

Op AMZAF Young Talent Festival tref je gloednieuwe beloftes aan in een fantastisch mooie setting. Zo'n driehonderd artiesten zijn geselecteerd om één van de vijf bijzondere podia te bestijgen. Elk discipline heeft een eigen podium. Natuurlijk is er ook aan eten en drinken gedacht. De ongedwongen sfeer tijdens de optredens, het lekkere eten en de prachtige omgeving maken het een onvergetelijke avond. Deze vijf optredens mag je niet missen:

Zang | Toby Houben

Als je de Voice Kids volgt heb je hem in 2017 waarschijnlijk wel voorbij zien komen en dit jaar staat hij in de line up van AMZAF; de zestienjarige Toby Houben. Toby zingt covers van bekende én onbekende singer-songwriters en popartiesten van nu. Hij weet hierbij de songs in een nieuw, breekbaar jasje te steken en begeleid zichzelf hierbij op de piano. Komt dat horen en zien!

Wie? Toby Houben
Meer info kun je hier vinden

Urban dans | Urban Danscrew District26

Zet een groep energieke jonge dansers wekelijks een uurtje of twee apart met een gepassioneerd urban dansduo en voor je het weet heb je een urban danscrew van hebbenwejoudaar. De meiden van danscrew District26 trainen wekelijks keihard aan hun urban dansskills. Op AMZAF 2019 laten ze zien wat ze in huis hebben. Ben je dol op urban dans? Kom die meiden aanmoedigen dan!

Wie? District26
Klik hier voor meer info

Moderne dans | Studenten Creative Contemporary van Rijn IJssel

Eerstejaars van dansopleiding Creative Contemporary van Rijn IJssel schitteren op AMZAF in een waanzinnig mooie choreografie van Dalton Jansen. Die zelf overigens óók ooit student Creative Contemporary aan deze opleiding was... En hoe we weten dat dit een waanzinnige choreo is? Simpel. We vonden dit stuk zo tof dat het ook onderdeel van de eindvoorstelling dans was. Must see dus, deze indrukwekkende moderne choreografie.

Wie? Dansers van de opleiding Creative Contemporary
Klik hier voor meer info

Cabaret | Doe ff gewoon

Ben je niet vies van cabaret? Mooi. Ook op dit onderdeel heeft AMZAF iets te bieden. De achtienjarige Kai Bodewitz liet zich jarenlang inspireren door oa. Tineke Schouten, Roué Verveer en Jochem Meyjer. In 2016 was de tijd rijp om mee te doen aan het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival, en nu krijgt AMZAF Young Talent Festival de kans om kennis te maken met dit verse talent. Kai werkte met oa. regisseur Edwin van Lieshout aan zijn One Man Show en begeleid zichzelf op gitaar, piano, ukelele en cajon. Mis het niet!

Wie? Kai Bodewitz
Klik hier voor meer info

Classic Contemporary Dans | Dream On

Onze Masterclass is te zien op AMZAF en we vinden serieus dat iedereen dat optreden moet zien. Omdat we trots zijn inderdaad, maar ook omdat de talenten flink wat in hun mars hebben. Op het nummer ‘Dream On’ van Aerosmith laten de toppers van onze vooropleiding dans zien wat ze kunnen. Onder begeleiding van choreograaf José Neuts werkten de meiden de afgelopen maanden hard aan hun optreden en tijdens AMZAF nemen ze je graag mee in hun grootse dromen. Be there en dream on!

Wie? Vooropleiding dans, Masterclass 1
Klik hier voor meer info

Tickets

Enthousiast? Wij ook! Tickets voor AMZAF zijn nog maar heel even tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. Vanaf juli gaat het normale tarief gelden. Wil je dus met korting naar dit toffe festival? Bestel dan snel!

372