Urban performance ‘Roots’ te zien op dansfestival DansTREK 2019

ARNHEM - Afgelopen zaterdagavond liet Arnhem zien wat ze op dansgebied in huis heeft tijdens de vijfde editie van DansTREK 2019, hét dansfestival van Arnhem. Onze dansers waren te zien in Urban performance ‘Roots’ van Ruben Chi. Lees meer!

XL-editie
Tijdens de DansTREK 2019 konden bezoekers genieten van een culturele avond vol dans; van modern ballet tot performance, van moderne dans tot urban battle. De vijfde editie van DansTREK was een XL-editie en presenteerde een prikkelende line-up van dans met extra voorstellingen en andere bijdragen.

Ambassadeur van Urban dans
Onder andere Introdans, ArtEZ en danscollectief NEON waren te zien in het Stadstheater Arnhem. Onze dansers waren te zien in ‘Roots’, een urban performance van choreograaf Ruben Chi. Ruben is, net als wij, ambassadeur van Urban dans. In de Gelderlander zei hij hierover:

“Hier is nog ruimte voor de urban dance- scene om verder te groeien. (..) Er zijn superveel talenten in Arnhem. Die krijgen via Willemeen en andere jongerencentra de kans zich verder te ontwikkelen. Daar werk ik graag aan mee, om de hiphopcultuur van Arnhem te versterken.”

Ruben Chi – Choreograaf Studio26
 

Lees het volledige interview hier.

Meer 
Ben je nieuwsgierig naar Roots? Je kunt deze urban performance in mei nog zien tijdens Framed Festival!

372