Urban festival Framed zit erop. Geniet na met de foto's!

ARNHEM - Framed Festival 2019 zit erop en wat een waanzinnig weekend was het op Papendal! Een heerlijke, ontspannen festivalsfeer, flink wat sportieve en culturele urban invloeden en alleen maar genietende gezichten. Lees meer.

Over Framed Festival

Framed Festival is een relatief nieuw event in de festivalwereld. Een weekend lang kwamen de meest bekende BMXers van over de hele wereld naar Arnhem voor de wereldkampioenschappen BMX. Naast de baan waar deze durfals streden om de wereldtitel, vonden bezoekers een volwaardig festival waar van alles te zien, doen en beleven viel. Van hiphop workshops tot lekkere happen van een van de foodtrucks en van een clinic freerunning tot een urban dansbattle en een line up van Studio26 dansers met daarin onder andere Roots, Souldrums en nog veel meer.

Studio26 Events <3 Urban Theatre

Onze toppers van de afdeling evenementen draaiden in samenwerking met partners Cultuur Oost en SoulCypher een passend programma voor de Urban Theater tent in elkaar. Hieronder de highlights:

Vrijdag
Op vrijdag beten we het spits af met een besloten seminar met als thema 'Van de Straat naar Goud'. We wisselden inhoudelijke speeches en panelgesprekken af met urban dansacts en lieten oa. een breakdancer battlen met een BMXer.

Zaterdag
Dansbattle SoulCypher brak zaterdag de Urban Theatre Tent nog net niet af. Deze energieke internationale dansbattle kon natuurlijk niet ontbreken op een festival als Framed. Meer info over SoulCypher en de winnaars van de Framed Battle kun je hier vinden.

Zondag
Op zondag warmde SoulCypher wederom de theatertent op waarna er een urban theaterprogramma volgde. De Studio26 dansers waren onder andere te zien in Roots en Souldrums.

Nagenieten

Onze huisfotograaf Gerrit Bakker was aanwezig. Bekijk hier zijn fotoverslag van Framed. Ben je meer van de video? Proef de sfeer van Framed 2019:

Bron foto

372