Urban danstalenten te zien in landelijke finale van Kunstbende in Amsterdam!

AMSTERDAM - Als een van de praktijklocaties voor de mbo dansopleidingen van Rijn IJssel zijn we supporter van al dit talent. We zijn dan ook trots op te mogen vermelden dat twee talenten van de Urban dansopleiding die de finale van Kunstbende hebben gehaald. Lees meer!

Als student aan een mbo dansopleiding leer je je als artiest in de breedte te ontwikkelen. Deelnames aan talentenshows, battles en andere wedstrijden of events waarbij je als artiest in de dop podiumervaring op kunt doen, zijn dan natuurlijk mooi meegenomen. Mits het je opleiding niet in de weg staat, natuurlijk.

Daarom verzorgen we als praktijklocaties ook stages waar studenten onder begeleiding van onze professionals, de nodige vlieguren kunnen maken. Als beginnend artiest, kun je je podiumervaring zelf vergroten door deel te nemen aan talentenshows, urban dansbattles zoals SoulCypher, maar ook aan bijvoorbeeld een initiatief als Kunstbende.

Urban studenten Armaty Tuin (winnaar voorronde Kunstbende Overijssel) en Aron Droop (winnaar voorronde Kunstbende Gelderland) kozen voor een deelname aan Kunstbende en mogen door naar de finale van Kunstbende op 29 juni in de Westergasfabriek in Amsterdam! We wensen beide heren superveel succes!

Meer informatie over de mbo dansopleidingen kun je hier vinden.
Meer weten over de wedstrijd van Kunstbende? Klik hier voor de spelregels dans.

372