Urban dansers goed vertegenwoordigd tijdens Arnhemse Uitnacht 2020

ARNHEM – Op vrijdagavond 24 januari vond in de Arnhemse Binnenstad de derde Arnhemse Uitnacht plaats. Urban dansers waren goed vertegenwoordigd tijdens deze bijzondere avond. Lees hier meer en geniet na met foto’s!

Over de Arnhemse Uitnacht 2020

Afgelopen vrijdag vond al weer de derde Arnhemse Uitnacht plaats. Op meer dan 20 verschillende plekken verspreid door het stadscentrum konden bezoekers genieten van ruim 100 diverse acts op het gebied van cultuur, kunst, muziek, uitgaan en nog veel meer. De Arnhemse Uitnacht 2020 trok over de 15.000 bezoekers.

Urban dans goed vertegenwoordigd

Als supporter van urban dans zijn we enorm trots te zien dat ‘onze’ urban dansers op flink wat plekken opdoken tijdens de Arnhemse Uitnacht! Ruben Chi trapte de nacht af tijdens het Openingsbal in Musis en urban studenten Juan, Ibra en Jean supporten hem. Later op de avond waren zowel eerste- als derdejaars urban en show studenten van de dansopleidingen van Rijn IJssel ism Studio26 te zien in de line up van de Grote Verrassingsshow van Toneelgroep Oostpool.

Arnhemse Uitnacht 2020

Nagenieten met foto’s

Kon je niet bij de Arnhemse Uitnacht aanwezig zijn? Onze huisfotograaf Gerrit Bakker was er wel en legde de avond vast. Klik hier voor de foto’s >

372