Urban dansbattle Soul Cypher komt naar Velp voor een zinderende Pre-Jam. Be there!

VELP - De Soul Cypher Crew komt weer naar Velp! Op vrijdag 15 november kun je opwarmen voor een heel weekend vol urban vibes tijdens de Soul Cypher pre-jam. Lees hier meer over dit urban weekend en zorg dat je erbij bent!

Over Soul Cypher

Soul Cypher is een internationale danscompetitie, georganiseerd door de Arnhemse dans crew Soul Selected. Met dit evenement wil Soul Selected een platform bieden voor urban dansliefhebbers uit alle windstreken. Zowel amateurs als professionals en zelfs tv-bekendheden nemen deel aan dit evenement.

Studio26 is ambassadeur van Urban Dans

Studio26 is al een decennium trotse ambassadeur van urban dans. Tien jaar geleden zijn we de samenwerking met Rijn IJssel gestart, die resulteerde in (inmiddels de oudste en) een van de meest gerenommeerde urban dansopleidingen van Nederland. Op deze opleiding leerden een aantal van de godfathers van Soul Cypher, waaronder Ruben Chi, elkaar kennen. We vinden het dus altijd weer een feestje als deze boys back in town zijn!

Een weekend vol urban dans

De Pre Jam van Soul Cypher op 15 november is niet het enige urban event dat er dat weekend plaats zal vinden in de regio. Op 16 november kun je van 11.00 tot en met 14.00 uur terecht bij Theater a/d Rijn voor een drietal workshops op het gebied van Breakdance, Locking en Hiphop. Kosten: € 15,- voor 1 workshop, € 25,- voor 2 workshops en € 35,- voor 3 workshops. Tickets verkrijgbaar via >

Na deze workshops is het Arnhemse Stadstheater the place to be voor een inhoudelijke talkshow over urban dans. Door haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van urban dans zal Studio26 directeur Hanneke van der Weele, een van de initiatiefnemers van de urban dansopleiding, onderdeel uitmaken van het panel tijdens de talkshow "Old to the New". Daarnaast schuiven aan dit inhoudelijk panelgesprek over de urban arts/dans scene in Gelderland ook experts aan van ArtEZ en Cultuurmij Oost.

Na deze talkshow treden de semiprofs van de urban dansopleiding van Rijn IJssel in samenwerking met Studio26 en breakdance talenten uit de les van Luuk op. Zin om deze toppers aan te moedigen en daarna van de energieke breakdance show van The Ruggeds te genieten? Klik hier voor meer info en tickets >

372