Tickets workshop contemporary door Thomas van der Linden nu verkrijgbaar!

UPDATE - i.v.m. het Coronavirus komen de workshops Ballet & Modern van 14 maart te vervallen.
VELP - Ben je gek van moderne dans en wil je graag meer leren over contemporary? Grijp dan op 14 maart aanstaande je kans in een workshop onder leiding van niemand minder dan Thomas van der Linden. Lees hier meer en reserveer nu tickets!

UPDATE - i.v.m. het Coronavirus komen de workshops Ballet & Modern van 14 maart te vervallen.

Over Thomas van der Linden

Thomas startte op zijn twaalfde met zijn dansopleiding, werd op zijn 18e gescout door Isabelle Beernaert en danste vervolgens drie aaneengesloten jaar als solist in haar dansgezelschap. Mede hierdoor was Thomas in 2014 als danser te zien in deze prachtige campagne voor de Fiat 500X. Na deze periode werkte Thomas mee aan diverse projecten zoals ‘La Traviata’ van de Nederlandse Opera en ‘De Odyssee’ van choreografe Lonneke van Leth. In 2015 sloot Thomas zich aan bij het Duitse dansgezelschap Delattre. Hier werkte hij met diverse internationale choreografen zoals Ricardo Fernando, Stephen Delattre en Jorge Garcia Perez. Thomas is een gepassioneerd uitvoerend danser en bevlogen dansdocent.

Over de workshop

Tijdens de workshop van Thomas leer je meer over de finesses van contemporary. Ben je een gevorderde leerling en lijkt het je te gek om van zo’n grote naam les te krijgen? Grijp dan je kans op 14 maart aanstaande! De workshop is bedoeld voor leerlingen met ervaring in contemporary dans en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus zorg dat je je tickets hebt voor het te laat is!

Wie, wat, waar?

Wat: Workshop Contemporary door Thomas van der Linden
Wanneer: Zaterdag 14 maart
Tijden 10 - 14 jaar: 12.15 – 13.45 uur
Tijden 14+: 13.45 – 15.15 uur
Ticket: 20,-
Ervaring: Gevorderd

Direct tickets kopen voor de workshop contemporary voor 10 tot 14 jaar >
Direct tickets kopen voor de workshop contemporary voor 14+ >

372