Tickets voor Dinnershow Goud 2020 nu verkrijgbaar!

BEMMEL - Begin april kun je weer genieten van een avond vol dans, show, live zang en entertainment tijdens Dinnershow Goud 2020! Tickets voor de dinnershows én theatershows zijn nu verkrijgbaar. Lees hier meer en reserveer vast je plekje!

Over Dinnershow Goud

Vanuit een gezamenlijke passie voor talentontwikkeling is de unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven, Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Rijn IJssel Creatieve Industrie en Studio26 ontstaan en werd Dinnershow Goud geboren. Het idee achter Dinnershow Goud is om studenten van diverse opleidingen van Rijn IJssel de kans te geven vlieguren te maken in een professionele omgeving. Zo doen ze praktijkervaring op én krijgen studenten de kans om aan een breed publiek te laten zien wat ze in huis hebben. Het thema van de show is dit jaar ‘Sea of Gold’ en achter de schermen zijn studenten van diverse opleidingen al druk bezig met de voorbereidingen.

Meer informatie kun je vinden op dinnershowgoud.nl >

Reserveren

Tickets voor de dinnershows zijn nu verkrijgbaar. Kaarten voor de dinnershow kosten €59,- per persoon excl. reserveringskosten. Deze prijs is inclusief een verrassingsmenu van vijf gangen en Hollands dranken assortiment. Wil je liever de show bijwonen zonder diner? Dat kan natuurlijk ook! Tickets voor Theatershow Goud kosten €15,- per persoon excl. reserveringskosten.

Bekijk hieronder op welke dagen Dinnershow en de Theatershow te zien zijn en bestel direct tickets. Let op: de shows zijn ieder jaar weer snel uitverkocht, dus wees er snel bij!

Dinnershow Goud
18.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur

DINSDAG 14 APRIL | Direct reserveren >

WOENSDAG 15 APRIL | Direct reserveren >

VRIJDAG 17 APRIL | UITVERKOCHT >

ZATERDAG 18 APRIL | UITVERKOCHT >

MAANDAG 20 APRIL | Direct reserveren >

DINSDAG 21 APRIL | Direct reserveren >

Theatershow Goud
18.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur

WOENSDAG 22 APRIL | Direct reserveren >

DONDERDAG 23 APRIL | Direct reserveren >

372