Tickets unieke workshop Klassiek Ballet door tweede soliste Floor Eimers nu verkrijgbaar

UPDATE - i.v.m. het Coronavirus komen de workshops Ballet & Modern van 14 maart te vervallen.
VELP - Ben je dol op klassiek ballet? Grijp op 14 maart aanstaande je kans en werk aan je skills in een unieke workshop van niemand minder dan Floor Eimers, Tweede Soliste bij het Nationaal Ballet! Lees hier meer en reserveer nu je tickets!

UPDATE - i.v.m. het Coronavirus komen de workshops Ballet & Modern van 14 maart te vervallen.

Over Floor Eimers

Floor Eimers startte haar balletcarrière op jonge leeftijd in de les van juf Esther bij Studio26. Hierna volgde ze haar dansopleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. In 2012 trad ze als aspirant in dienst van Het Nationale Ballet, waar ze in de jaren daarna promoveerde tot achtereenvolgens élève, lid van het corps de ballet, coryphée en, in 2017, tot grand sujet. Dit voorjaar debuteerde Floor in de dubbelrol van Odette/Odile in Het Zwanenmeer; een vertolking die er mede toe heeft bijgedragen dat ze met ingang van dit seizoen is bevorderd tot tweede soliste.

Meer weten over de strikte hierarchie binnen het klassiek ballet? 
Lees dit artikel van de Volkskrant waar onder andere Floor Eimers aan het woord komt >

Over de workshop

Ben je een gevorderde ballet leerling en lijkt het je te gek om van zo’n grote naam les te krijgen? Grijp dan je kans op 14 maart aanstaande! De workshop is bedoeld voor gevorderde leerlingen en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus zorg dat je je tickets hebt voor het te laat is! Onder begeleiding van Floor werk je o.a. aan de barre en met repertoire. Ben je nieuwsgierig naar een sfeerimpressie van de workshop? Bekijk hier foto’s van de vorige editie >

Wie, wat, waar?

Wat: Workshop Klassiek Ballet door Floor Eimers
Wanneer: Zaterdag 14 maart
Tijden 10 - 14 jaar:  10.45 - 12.15 uur
Tijden 14+: 12.15 - 13.45 uur
Tickets: 25,- 
Ervaring: Gevorderd

Direct tickets kopen voor de workshop voor 10 tot 14 jaar >
Direct tickets kopen voor de workshop voor 14+ >

372