Tickets eindvoorstelling Danser Urban & Show Allround nu verkrijgbaar!

ARNHEM – Op 18 & 19 juni kun je genieten van een avondvullende voorstelling in het Stadstheater in Arnhem. Tickets voor de eindvoorstellingen Danser Show Allround & Urban zijn nu te koop! Lees hier meer.

We kondigden het vorige week al aan en nu is het zover; de kaartverkoop voor de eindvoorstelling van de dansopleidingen Show Allround & Urban van Rijn IJssel is gestart! Achter de schermen zijn we al maanden bezig met de voorbereidingen van deze bijzondere voorstellingen en nu de meivakantie erop zit, zijn ook de studenten weer volle bak aan het trainen geslagen. Ben je benieuwd naar hoe deze trainingen eruit zien? Check dan zeker zo nu en dan even deze facebookpagina de aankomende tijd!

Ben jij klaar voor groep talentvolle, bevlogen en professionele dansers die je gaan verbazen met een energieke show vol elementen uit diverse dansdisciplines? Kom dan zeker op 18 & 19 juni genieten van een spetterende dansvoorstelling in een van de mooiste theaterzalen van Arnhem! Tip: Zorg dat je je ticket hebt voor de shows uitverkocht zijn!

Algemene info

Wanneer: 18 & 19 juni 2019
Aanvang: 20.00 uur
Waar: Stadstheater Arnhem, Velperbinnensingel 10, 6811 BP Arnhem
Tickets: €10,-

Direct naar de kaartverkoop

> Klik hier voor tickets van de voorstelling op dinsdag 18 juni 2019
> Klik hier voor tickets van de voorstelling op woensdag 19 juni 2019

FAQ’s

We verzamelden de meest gestelde vragen over de eindvoorstelling. Staat het antwoord waar jij naar op zoek bent niet in het lijstje hieronder? Neem gerust contact op!

Waar kan ik parkeren?
Parkeren kan tegen betaling op diverse plekken in de buurt van het Stadstheater. Klik hier voor meer parkeerinfo 

Is het Stadstheater ook met het OV bereikbaar?
Ja hoor. Klik hier voor meer OV-info

Kunnen we stoelen reserveren?
De tickets zijn niet geplaceerd, plekken reserveren is daarom niet mogelijk. Wil je zeker zijn van een goede plek? Zorg dan dat je ruim op tijd aanwezig bent.

Is het Stadstheater rolstoeltoegankelijk?
Jazeker! Gelieve vooraf een mail te sturen naar kaartverkoop@studio26.nl zodat we het Stadstheater vooraf een seintje kunnen geven. Vermeldt hierbij je ordernummer en de naam waarop de tickets besteld zijn.

372