Talentontwikkeling bij Studio26: vooropleiding dans en urban dance crew

VELP - Studio26 geeft extra aandacht aan tieners die meer willen trainen of van dans hun beroep willen maken door middel van twee talentontwikkelingstrajecten: vooropleiding dans en urban dance crew. Door al ruim 25 jaar de grootste dansschool in de regio Velp-Arnhem te zijn, beschikt Studio26 over veel ervaring, kennis en deskundigheid voor onder andere deze ontwikkelingstrajecten. Lees verder ►

Vooropleiding dans

De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde dansers tussen de 10 en 18 jaar. De leerlingen krijgen elke week les in stijlen als ballet, modern, jazz, hiphop en diverse commerciële stijlen en worden persoonlijk gecoacht. Daarnaast wordt er – waar de coronamaatregelen dat toelaten – aandacht besteed aan het opdoen van podiumervaring. 

Met deze lessen krijgen de leerlingen de kans om hun allround danstechniek te verbeteren en indien gewenst klaargestoomd te worden voor een vervolgopleiding aan een mbo- of hbo-dansopleiding. De professionele vakdocenten, die hun sporen hebben verdiend bij o.a. Introdans, in de musicalwereld of de internationale entertainmentwereld, geven les in verschillende leeftijds- en niveaugroepen. Om toegelaten te worden tot de vooropleiding dans seizoen 2021/2022 vindt er een auditie plaats op donderdag 26 augustus 2021 van 14:30 uur tot 18:00 uur.

► Meer informatie en aanmelden vooropleiding dans: klik hier

Urban dance crew

De urban dance crew is een team van Studio26 dat optreedt door heel Nederland en wedstrijden danst. Elke week wordt er onder leiding van Carmen Chloe Smit, ervaren danseres, docente en choreografe, training gegeven aan enthousiaste en getalenteerde urban dansers tussen de 12 en 15 jaar. Met de urban dance crew wordt gewerkt aan danstechniek in diverse urban dansstijlen, waaronder hiphop, locking en popping. Als danser bij de urban dance crew wordt er aandacht gegeven aan jouw performance skills, zoals uitstraling en het dansen in verschillende opstellingen.

De auditie voor het seizoen 2021/2022 vindt plaats op woensdag 25 augustus 2021 van 16:00 uur tot 17:30 uur. 

► Meer informatie en aanmelden urban dance crew: klik hier.

Gepubliceerd op 4 augustus 2021.

372