Studio26 verzorgt programmering theatertent Framed Festival 2019

ARNHEM - Van 10 t/m 12 mei verzorgen we in samenwerking met Cultuur Oost de programmering van de theatertent van Framed Festival op Papendal! Lees hoe urban sport en urban culture samenkomen in de vorm van urban dance, urban acrobatics, urban art en andere disciplines!

Sinds 2011 strijkt Framed Festival neer tijdens de BMX World Cup op Papendal. Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de Supercross hun kunsten vertonen vind je een heus festivalterrein. Bezoekers kunnen genieten van een weekend vol goede muziek van live bands, singer songwriters en DJ’s. Ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq en real american burgers van rollende keukens, maar ook heerlijke steenoven pizza’s en de lekkerste friet.

Urban Theater
Framed Festival breidt dit jaar het festivalterrein uit met een heuse theatertent en wij mogen de programmering van deze tent verzorgen! Maak je klaar voor een plek waar de werelden van urban sport en urban culture samenkomen in de vorm van urban dance, urban acrobatics, urban art en andere disciplines. Kom o.a. genieten van een urban dansbattle in diverse stijlen: hiphop, popping locking of funk. Doe mee of moedig de deelnemers vanaf de tribune aan en geniet van alle toffe moves die de dansers laten zien! 

Wil je meer weten over dit toffe festival en het programma dat we in de theatertent verzorgen? Klik hier. Kaartjes voor Framed Festival 2019 koop je hier.

372