Studio26 verzorgt clinic sportoriëntatie voor Arentheem College Titus Brandsma

VELP - Gister startte de eerste clinic sport oriëntatie van het Arentheem College Titus Brandsma van dit jaar op de hoofdlocatie van Studio26 in Velp. Onder begeleiding van docent Pim gingen leerlingen aan de slag met hiphhop & streetdance. Lees hier meer!

Over Sportoriëntatie

Om leerlingen kennis te laten maken met sporten die niet standaard in het curriculum van de school zitten, kiezen veel scholen voor een module sportoriëntatie. Onder begeleiding van onze gecertificeerde docenten maken jongeren op deze manier op speelse wijze kennis met andersoortige vormen van beweging. In dit geval gingen leerlingen samen met docent Pim aan de slag met hiphop/streetdance.

Wereldvakken

Bij het Arentheem College vallen deze clinics onder de ‘wereldvakken’. Leerlingen kunnen kiezen uit Science, Sport&Gezondheid, DigiMedia en Theater. Meer weten over deze bijzondere onderwijsvorm? Lees het hier >

Waar kunnen we jou mee helpen?

Geef jij LO en ben je naar aanleiding van dit bericht enthousiast geworden? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een goed gesprek over kunsteducatie binnen jouw school!

372