Studio26 steunt Leger des Heils op ludieke manieren tijdens Coronacrisis

VELP - Met veel plezier zetten we ons altijd in voor het Leger des Heils en haar cliënten. Ook tijdens de huidige Coronacrisis supporten we het Leger met ludieke acties zoals het Corona Pauze Concert, online videolessen en meer. Lees hier verder en bekijk beelden!

Corona Pauze Concert

Tijdens de lockdown zaten ook de bewoners van de locaties van Leger des Heils op hun eigen locaties in lockdown of -soms- quarantaine. We mochten deze groep mensen verrassen met een supertof Corona Pauze Concert >

Hartverwarmende Corona gedichten

Ons eigen multitalent Jasper de Bruijn schrijft al sinds de start van de lockdown alle Coronasores van zich af in een dagelijks gedicht. Soms grappig, soms treffend maar eigenlijk altijd raak. Deze deelt hij met zijn netwerk op Facebook en speciaal voor de clienten van het Leger heeft Jasper deze gedichten ingesproken. Deze gedichten worden door de leiding gedeeld en goed ontvangen door clienten en bewoners. Bekijk hier een van de gedichten:

Sympathieke videolessen

We ontwikkelden sympathieke online videolessen in allerlei verschillende smaken voor diverse doelgroepen. Van de jongste bewoners tot de senioren, voor iedereen boden we een genre aan. Van peuter- en kidsdance tot Oud Hollandse dansen en van Zoomba tot HipHop. De videolessen peterdans werden vooral door de jongste bewoners van het Leger des Heils erg gewaardeerd!

372