Studio26 start in Rozet!

ARNHEM - Ook al hebben we de deuren van ons eigen pand in Velp nog maar nét geopend, het blijkt nu alweer te klein voor de hoeveelheid lessen op het rooster. We zijn dan ook heel blij met de mogelijkheid om een deel van ons lesaanbod te kunnen geven op een nieuwe locatie: Rozet!

Rozet is dé culturele hotspot van Arnhem. Naast prachtige dans- en theaterstudio's, zijn er onder andere ook de Bibliotheek Arnhem, de Volksuniversiteit en het Erfgoedcentrum gehuisvest. Ouders van leerlingen kunnen tijdens de les lekker ontspannen in het gebouw bij café Momento, of even de stad in lopen. Behalve diverse dans- en theaterlessen, zal ook een deel van de lessen van de vooropleiding dans op deze locatie gegeven gaan worden.

En dan nog meer locatienieuws! Ook de drumlessen zullen gaan plaatsvinden op een nieuwe locatie. Helaas is het drumlokaal bij onze buren Helicon niet langer meer beschikbaar. Een paar straten verderop, op de Kennedyschool in de wijk Presikhaaf in Arnhem, hebben we de mogelijkheid om een muziekruimte in te richten met een drumstel en diverse andere instrumenten.

We wensen alle leerlingen een goede start van het seizoen op hun oude vertrouwde plekje of wellicht op een nieuwe locatie. We hopen dat het een mooi jaar wordt vol dans, muziek, theater en circus!

Gepubliceerd 14 juni 2015

372