Studio26 presenteert: Corona Pauze Concert voor bewoners Leger des Heils

LEGER DES HEILS - Bewoners van een locatie van het Leger des Heils in de regio Apeldoorn kunnen aanstaande dinsdag genieten van een besloten concert. Artiesten van Studio26 zullen de bewoners trakteren op een sfeervol tuinconcert op gepaste afstand. Lees hier meer!

Over de samenwerking met het Leger des Heils

Wij geloven dat cultuur voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht je afkomst. In de afgelopen jaren mochten we daarom met het Leger des Heils samenwerken aan evenementen zoals de Dutch Street Cup, de Homeless World Cup en het jaarlijks terugkerende Kunst- en Theatergala in AFAS LIVE in Amsterdam. Met veel trots werken we hierom nauw samen met het Leger des Heils. We kunnen ons goed vinden in de laagdrempeligheid van deze organisatie en zetten ons met liefde en plezier in voor hun cliĆ«nten. 

Corona Pauze Concert

Omdat iedereen in deze tijden een cultureel steuntje in de rug kan gebruiken vinden we het te gek om aan dit initiatief mee te mogen werken. Op anderhalve meter van elkaar kunnen de bewoners veilig meezingen en meeswingen met hits van Nederlandse bodem. Studio26 artiesten Maxime, Lieke en Tom hebben er zin in en dezen afgelopen week al een kleine jamsessie voor het optreden:

372