Studio26 op gala Leger des Heils

Op 16 september 2017 vindt in AFAS LIVE (voorheen HMH) in Amsterdam het Kunst & Theater Gala van het Leger des Heils plaats. Ook dit jaar is Studio26 betrokken bij dit bijzondere evenement.

Door de deelnemers een podium te bieden via dit gala krijgen ze weer vertrouwen in zichzelf en ontdekken ze talenten waardoor ze weer in staat zijn te dromen over de toekomst. Dit gala is de grande finale van de Kunst & Theaterfestivals die in het hele land plaatsvinden.

Better Together

Het thema van de avond is 'Better Together'. Deze avond vol indrukwekkende en mooie optredens van deelnemers uit het land wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen. Met medewerking van Frank Wentink, Marc Forno, Stef Bos, Wibi Soerjadi, Karin Bloemen, Together We're One band (o.l.v. Henk Dijkstra), Groot koor (o.l.v. Diane Ranselaar) en Studio 26. 

Studio26 en  Kunst & Theater Gala

Als partner van het Leger des Heils verzorgt Studio26 dit jaar naast zang en dans ook de live stream en video-opname van het gala. Bij de regionale voorrondes die het afgelopen jaar door het hele land plaatsvonden was Studio26-directrice Hanneke van der Weele onderdeel van de jury.

Uitverkocht

Het is helaas niet meer mogelijk kaartjes te bestellen; alle tickets voor het Kunst & Theater Gala zijn uitverkocht.

372