Studio26 bundelt krachten met Introdans, ArtEZ, Stadstheater en de Nieuwe Oost voor DansTREK 2020

ARNHEM | Wist je dat Arnhem haar eigen dansfestival heeft? Op 18 april aanstaande bundelen we samen met ArtEZ, De Nieuwe Oost, Introdans en Stadstheater Arnhem onze krachten om jou kennis te laten maken met wat Arnhem je op dansgebied te bieden heeft. Lees meer & boek tickets voor DansTREK 2020!

Over DansTREK

Tijdens DansTREK beleef je wat Arnhem biedt aan dans: van modern ballet tot performance, van moderne dans tot battle. De vijfde editie van DansTREK is een XL-editie en presenteert een prikkelende line-up van dans met extra voorstellingen en meer bijdragen. Een festival van één avond met een afwisselend programma voor een kleurrijk publiek.

Samen met Introdans, de Nieuwe Oost, ArtEZ en Stadstheater Arnhem kun je op 18 april genieten van alles wat Arnhem op het gebied van dans te bieden heeft. En dat is nogal wat. Van modern ballet tot performance, van moderne dans tot battle.

Bekijk de vlog die de dames van My Daily Shot of Culture vorig jaar schoten en boek snel je tickets voor dit toffe festival uitverkocht is!

Wie, wat, waar?

Wat: Dansfestival DansTREK
Wanneer: Zaterdag 18 april
Waar: Stadstheater Arnhem
Tijden: 20.15 uur
Tickets: 25,- 

Direct tickets kopen >

372