Studenten verzorgen met dagelijkse Dinnertime Show een online alternatief voor Dinnershow Goud

VELP - In deze weken van het jaar hadden studenten van flink wat opleidingen van Rijn IJssel hun praktijk stages gelopen tijdens Dinnershow Goud. Omdat deze reeks dit jaar niet door kan gaan, verzorgen studenten een online alternatief. Lees hier meer!

Over Dinnershow Goud

Twee keer per jaar organiseren we samen met Rijn IJssel Dinnershow Goud. Een event waar studenten van diverse opleidingen onder begeleiding van professionals worden klaargestoomd voor het echte werk: een dinnershow op locatie. Inmiddels hebben meer dan 7000 gasten kunnen genieten deze dinnershows.

Online alternatief

Bij gebrek aan échte dinnershows verrassen de dansers van Dinnershow Goud je iedere avond om 18.30 uur met een korte ‘Dinnertime Show’, een video waarin telkens drie dansers te zien zijn. Bekijk hier de eerste video’s en tune iedere avond om 18.30 uur in op Instagram of Facebook voor de volgende aflevering!

We zijn overigens de eersten om toe te geven dat dit online alternatief geen goede vervanging is voor de échte Dinnershows. Maar we zijn wél de eerste om te vertellen dat we enorm trots zijn op al die studenten, die allemaal niets liever doen dan de hele dag dansen, en die nu opgesloten worden in ruimtes waar je veelal niet eens fatsoenlijk kúnt dansen. En die dan toch zo’n gaaf alternatief hebben weten te maken. Chapeau allemaal!

372