Spetterende editie Bio Gala 2019 in concertgebouw Amsterdam met artiesten Studio26

AMSTERDAM - Op 13 november waren flink wat genodigden aanwezig in concertgebouw Amsterdam voor het het tijd voor het Bio Gala. Zangers en dansers van Studio26 waren aanwezig en verzorgden een spetterend optreden. Lees hier meer over dit evenement!

Over Stichting Bio Kinderrevalidatie

Stichting Bio is in 1927 het leven geroepen door de Nederlandse bioscoopbranche en dankt daaraan haar naam. De stichting startte haar missie met het helpen aansterken van 'bleekneusjes' uit de stad. Daarna zette het zich in voor poliopatiëntjes om te revalideren. Vanaf eind jaren negentig biedt Bio vakanties en ontspanning aan een nieuwe doelgroep: gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Het Bio Vakantieoord verhuurt ruime vakantiebungalows aan ouders met een (meervoudig) gehandicapt kind en aan instellingen die de intensieve zorg voor het kind van ouders overnemen. Als dit wenselijk is, leveren ze daarbij maatwerk in zorg. Bio biedt als enige vakantiepark in Nederland toegespitste voorzieningen, faciliteiten en activiteiten voor gezinnen met kinderen met complexe handicaps. Zo maken ze een betaalbare, fijne en vrolijke vakantie voor hen mogelijk. Klik hier voor meer informatie over Stichting Bio > https://www.stichtingbio.nl/. Het Bio Gala Comité organiseert tweejaarlijks een groot gala voor Stichting Bio Kinderrevalidatie. Mede dankzij de opbrengst van dit gala is de stichting in staat jaarlijks ongeveer 1.750 bijzondere gezinnen vakantie te laten vieren en 150 ruiters met een handicap een heel jaar wekelijks lessen te laten volgen.

Over het Bio Gala 2019

Op 13 november jongsleden was Concertgebouw Amsterdam de locatie van dit prachtige evenement. We werkten nauw samen met evenementenbureau Wentink Forno & Partners en waren leverancier van een flink aantal artiesten die deze avond optraden. Bekijk hier de eerste sfeerbeelden!

372