SPETTERENDE DINNERSHOW GOUD 2013 OP PAPENDAL

ARNHEM - Zaterdag 16 en zondag 17 maart kunt u genieten van de spetterende dinnershow GOUD in Hotel- en Congrescentrum Papendal. AtelierVelp is mede-organisator van dit grootse evenement.

U kunt nu kaarten reserveren voor een fantastisch 5 gangen diner, afgewisseld met professionele optredens. Op de website van Rijn IJssel Vakschool Wageningen wordt deze dinnershow aangekondigd:
Na een succesvolle try-out afgelopen 3 juni 2012 organiseren de studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen, de opleiding ‘Artiest Dans’ van Rijn IJssel Kunst & Cultuur met Atelier Velp samen met de partner Hotel Papendal de tweede editie van de Dinnershow. Eten, drinken en een smakelijke portie entertainment. De juiste ingrediënten voor een gouden evenement. Voor dit evenement  slaan wederom het bedrijfsleven en Rijn IJssel de handen ineen. Een gouden  samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs dat prachtige resultaten gaat opleveren.
Deze unieke combi binnen de muren van de locatie waar het Olympisch goud is begonnen kon een naamswijziging niet uitblijven: Dinnershow XL wordt Dinnershow GOUD.

Gasten kunnen genieten van eerlijke regionale gerechten bereid door professionele koks in wording onder leiding van topkok Erik ter Velde van Hotel Papendal. Tussen iedere menugang wordt u verrast door een spetterend optreden van diverse dansers, op topniveau getraind.

Zaterdag 16 maart 2013 van 18.30 – 22.30 uur, inloop vanaf 18.00 uur.

Zondag 17 maart 2013 van 17.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur.

Locatie: Hotel Papendal, Papendallaan 3 in Arnhem
Prijs: € 65,00 per persoon

Klik hier voor een fotoreportage van Dinnershow GOUD door Gerrit Bakker

 

Gepubliceerd 16 maart 2013

372