SoulCypher onderdeel Urban Ground Framed Festival

ARNHEM - Van 10 t/m 12 mei aanstaande is Urban dansevent SoulCypher te zien op Framed Festival op Papendal. Geniet van goede muziek, live bandjes & singer songwriters of doe mee met dancebattles en/of freerun sessies en nog veel meer!

Over Framed Festival

Tijdens de BMX Supercross Worldcup op Papendal wordt dit jaar voor het derde jaar op rij het Framed Festival georganiseerd. Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de BMX Supercross hun kunsten vertonen, kun je een heus festival terrein vinden. Wat kun je dit jaar verwachten? Een weekend vol goede muziek van o.a. live bandjes, singer songwriters en DJ’s, maar ook optredens in het theater van o.a. Introdans, Kunstbende, Studio26 en het Gelders Orkest. En nieuw dit jaar is de urban ground waar jongeren hun hart kunnen ophalen met spectaculaire dancebattles, freerunning, calisthenics, skateboarden en E-games. 

Over de Urban Ground
De programmering van deze Urban Ground wordt verzorgd door de toppers van SoulCypher in samenwerking met Studio26. Kaartjes voor Framed koop je hier, maar delen van het festival zijn gratis. Wil je meer informatie over Framed x SoulCypher? Hou deze eventpagina in de gaten!

372