Save the date: festival landgoed Larenstein!

VELP - Noteer woensdag 29 juni t/m zondag 3 juli 2016 direct in je agenda! Wat er dan gaat gebeuren? Iets groots en leuks waar we eindelijk meer over kunnen vertellen!

De afgelopen tijd hebben we het al steeds aangekondigd: er komt weer een grote voorstelling met alle amateurleerlingen! De afgelopen 20 jaar heeft Studio26 diverse grote musicalproducties neergezet in de grote zaal van Stadstheater Arnhem. Na Sjakie, Pippi Langkous, Narnia, Pinokkio, Chitty Chitty Beng Beng, Robin Hood en de Koning & ik is het weer tijd voor een nieuw verhaal.

Dit jaar wordt de grote eindejaarsvoorstelling alleen in een ander jasje gegoten. In samenwerking met buren Helicon mbo-opleidingen en Hogeschool Van Hall Larenstein organiseert Studio26 een groot festival op landgoed Larenstein. Het thema van het festival, en tevens de grote voorstelling in de theaterzaal van Studio26, is het Deense sprookje De keizer en de nachtegaal van Hans Christian Andersen Het festival wordt aangekleed met diverse optredens op het terrein, plekken om heerlijk te eten en allerlei andere activiteiten voor jong en oud.

Waar in de musicalproducties alleen de dans- en theaterleerlingen een plek konden krijgen, zijn we blij dat vanaf nu ook de muziek- en circusleerlingen mee kunnen doen! Een voorstelling voor en door iedereen. Wil je je alvast aanmelden als vrijwilliger om mee te helpen tijdens alle voorbereidingen? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina.

De komende maanden zullen alle leerlingen via de mail op de hoogte worden gehouden van de voorbereidingen voor het festival. Uiteraard krijgt iedereen dan ook te horen welke groep op welke dag moet optreden. Het is daarom belangrijk dat wij van iedereen een correct e-mail adres in ons ledenadministratiesysteem hebben staan. Mocht je daarover twijfelen, neem dan even contact op met Rianne Borren (administratie@studio26.nl).

We houden jullie op de hoogte, en vergeet het niet: save the date in je agenda!

372