Save the date: Data eerste Studio26 Muziekcafé van 2020 bekend!

VELP - Twee keer per jaar kun je tijdens het Studio26 Muziekcafé in onze gezellige foyer onder het genot van een drankje genieten van live muziek en zang. De eerste editie van het Muziekcafé is ingepland, dus zet de datum vast in je agenda! Lees hier meer over dit laagdrempelige en gezellige muzikale evenement.

Over het Studio26 Muziekcafé

Tijdens het tweejaarlijkse Studio26 Muziekcafé gooien we de bar een week lang ‘s avonds open en is heel Velp (en omstreken) van harte welkom om onder het genot van een drankje in ontspannen sfeer te komen genieten van muzikale optredens. Gitaar, zang, piano, drums, er komt van alles voorbij en het ene talent is nog groter dan het ander! Het Studio26 Muziekcafé staat vooral bekend om z'n fijne, ongedwongen sfeer en prettige ambiance. Wees welkom!

Proef de sfeer

Ook in de afgelopen jaren kregen cursisten de kans om te shinen op het podium in onze foyer. Huisfotograaf Gerrit Bakker was bij diverse edities aanwezig en legde de sfeer vast >

Aanmelden?

Volg je een muziekcursus bij ons, ben je enthousiast en zou je graag op willen treden in het Studio26 Muziekcafé? Dat kan! Geef dit gerust aan bij je docent en ga samen vast nadenken over wat je zou willen laten zien op het podium! Zit je hier niet op les maar lijkt het je leuk om mee te doen? Bekijk hier ons aanbod, vraag een introductieles muziek aan en kom kennis maken!

Wat, wie waar?

Wat: Studio26 Muziekcafé 2020
Data: 23 t/m 27 maart 
Aanvang: 19.00 uur
Toegang: Gratis
Locatie: Foyer Studio26, Larensteinselaan 26-d, Velp

372