Save the date: 21 en 22 april Dinnershow Goud in een ander jasje

VELP – Eind april is het weer tijd voor Dinnershow Goud. Met iedere editie een uniek thema, staat deze editie alles in het teken van ‘Golden Movies’. Zo kan er tijdens de show genoten worden van de echte filmklassiekers die de revue passeren. Echter wordt deze Dinnershow Goud nét even iets anders dan voorgaande jaren. Lees verder ►

Dinnershow Goud

Jaarlijks werken er zo’n 300 studenten mee en inmiddels hebben er al meer dan 10.000 gasten kunnen genieten van Dinnershow Goud. De productie en artistieke leiding van het entertainment wordt verzorgd door Studio26, dat vele regionale, nationale en internationale voorstellingen en culturele evenementen op haar naam heeft staan. Dinnershow Goud wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Kunst in Beweging die hiermee de broodnodige stageplaatsen voor het mbo faciliteert.

De Dinnershow Goud vindt normaliter jaarlijks plaats in Bemmel, maar helaas is dat dit jaar vanwege de beperkende coronamaatregelen niet mogelijk. Toch zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben we een alternatief bedacht.

Als het publiek niet naar de show toe kan komen, dan komt de show toch naar het publiek!

Livestream, borrelbox en meer.

Bij deze editie word je vanuit je eigen woonkamer live meegenomen naar de tv-studio van Dinnershow Goud. Via een livestream show kan er genoten worden van een spectaculaire avond verzorgd door studenten van de dansopleidingen Show Allround en Urban en de Nederlandse Musical Academie.

Om de dinerervaring te behouden, krijgt de kijker de mogelijkheid om een borrelbox bij het ticket te bestellen. Deze borrelbox is voorzien van verschillende hapjes en drankjes samengesteld door studenten van Vakschool Wageningen. 

Bestel je ticket en borrelbox en geniet van een avondvullend programma tijdens de Dinnershow Goud 2021 'Golden Movies'. Van show, entertainment en borrelboxen voor thuis tot zelfs een quiz met mooie prijzen. Deze editie wil je zeker niet missen!

Data: woensdag 21 april en donderdag 22 april
Tijd: 19:30u 
Ticketprijs: €10,-
Borrelbox: €25,- (voor twee personen)
Locatie: je eigen woonkamer

Direct tickets bestellen!

Meer informatie: www.dinnershowgoud.nl

Gepubliceerd op 19 maart 2021

372