Reminder: Heb jij je tickets voor de eindvoorstelling van Urban & Show al?

ARNHEM – Ieder studiejaar van de dansopleidingen van Rijn IJssel wordt afgesloten met een eindvoorstelling in een prachtig theater. Het Stadstheater te Arnhem, om precies te zijn. Omdat het bijna zo ver is hierbij je final reminder! Lees gauw verder.

Op dinsdag 18 en woensdag 19 juni zijn studenten van de dansopleidingen Urban en Show Allround van Rijn IJssel te zien op het podium van het Arnhemse Stadstheater. Wil je erbij zijn maar heb je nog geen kaarten? Wacht dan niet te lang en reserveer je tickets hier!

Algemene info

Wanneer: 18 & 19 juni 2019
Aanvang: 20.00 uur
Waar: Stadstheater Arnhem, Velperbinnensingel 10, 6811 BP Arnhem
Tickets: €10,-

Direct naar de kaartverkoop

> Klik hier om tickets voor de voorstelling op dinsdag 18 juni 2019 te bestellen

> Klik hier om tickets voor de voorstelling op woensdag 19 juni 2019 te bestellen

FAQ’s

We verzamelden de meest gestelde vragen over de eindvoorstelling. Staat het antwoord waar jij naar op zoek bent niet in het lijstje hieronder? Neem gerust contact op! Waar kan ik parkeren? Parkeren kan tegen betaling op diverse plekken in de buurt van het Stadstheater. Klik hier voor meer parkeerinfo

Is het Stadstheater ook met het OV bereikbaar?

Ja hoor. Klik hier voor meer OV-info

Kunnen we plekken reserveren?

De tickets zijn niet geplaceerd, plekken reserveren is daarom niet mogelijk. Wil je zeker zijn van een goede plek? Zorg dan dat je ruim op tijd aanwezig bent.

Is het Stadstheater rolstoeltoegankelijk?

Jazeker! Gelieve vooraf een mail te sturen naar kaartverkoop@studio26.nl zodat we het Stadstheater vooraf een seintje kunnen geven. Vermeldt hierbij je ordernummer en de naam waarop de tickets besteld zijn.

372