PROJECT OP HAN EN WORKSHOPS TIJDENS KIDZ FESTIVAL MUSIC 4U

ARNHEM - Op 4 en 5 april 2013 zal AtelierVelp in samenwerking met Artiest Dans deelnemen aan twee bijzondere projecten: de lancering van de Arval Inspire II en het Kidz Festival Music 4U.

Donderdag 4 april
Optreden van een aantal Urban 4 leerlingen tijdens de lancering van het extreem zuinige voertuig Arval Inspire II. Choreografie is in handen van Ruben VerhoevenLocatie: HAN Arnhem, campus Autotechniek. Aanvang 10.30 uur.
De aanvraag is gedaan door een docent op de HAN (afdeling Autotechniek). Hij begeleidt momenteel een studententeam dat meedoet aan de Shell Ecomarathon met een extreem zuinig voertuig, de Arval Inspire II. Zij nemen deel in de ‘’Urban Concept’’ klasse waar voertuigen enigszins reëel in te zetten zouden moeten zijn in een stadse omgeving.
De onthulling van de Auto is op donderdag 4 april tussen 10.30-12.00 uur voor pers en belangstellenden.

Vrijdag 5 april
Workshops AtelierVelp (Streetdance, Breakdance en Drums) en een optreden van Urban 1 in een choreografie van Marvin Corputty tijdens Kidz Festival Music 4U in Arnhem Oost.
Deze workshopdag is georganiseerd door Rotary Club Arnhem Oost voor kinderen van groep 7/8 uit de wijk Het Broek en Presikhaaf. De leerlingen uit deze groepen kunnen kiezen uit 5 verschillende workshops:
- Move it (Streetdance)
- Beat it (Breakdance)
- Hit it (Drums/percussie)
- Rap it (Rappen)
- Play it (DJ)

AtelierVelp zal de workshops streetdance (2x), breakdance en drums verzorgen.
Urban 1 zal onder leiding van Marvin Corputty een optreden verzorgen voor de kinderen die deel hebben genomen aan de workshop, als leuke afsluiter.
De opening is om 13.30 uur in aanwezigheid van burgemeester Krikke. Optreden van Urban 1 vindt plaats om 15.00 uur.

Gepubliceerd 4 april 2013

372