Programmering Arnhems dansfestival DansTREK bekend

ARNHEM - Een beetje stad heeft een eigen dansfestival. Zo ook Arnhem. De vijfde editie van dansfestival DansTREK is een XL-editie en presenteert een prikkelende line-up. Dansers van Studio26 zijn te zien met het stuk 'Roots'. Lees meer.

Over DansTREK
DansTREK is hét dansfestival van Arnhem. In het Stadstheater beleef je wat Arnhem biedt aan dans: van modern ballet tot performance, van moderne dans tot battle. Deze editie van DansTREK is een XL-editie en presenteert naast een prikkelende line-up van dans ook extra voorstellingen en meer bijdragen. Ook Ruben Chi en diverse Urban dansers van Studio26 zijn op DansTREK te zien

Over Urban performance Roots
Roots is een urban dansperformance van choreograaf Ruben Chi en wordt uitgevoerd door dansers van Studio26. Roots gaat over het belang van een stevige fundering. Als je wilt groeien is het essentieel om te weten waar je vandaan komt. Op basis van een stevige fundering is het immers een stuk eenvoudiger om verder te bouwen. Hoe ziet jouw fundering eruit? Waar liggen jouw Roots?

Dancebattle Arnhemse Meisjes en Ruben Chi
Twee dansacts uit totaal verschillende werelden gaan met elkaar in dialoog. Voorafgaand aan het eindfeest treffen de dansers van Ruben Chi (urban) en de Arnhemse Meisjes (hedendaagse dans) elkaar, aangejaagd door dj HizzL.

Dansfestival DansTREK duurt één avond en biedt een afwisselend programma voor een kleurrijk publiek. Kaarten voor dit toffe festival koop je hier.

372