Peuterdans zomerspecial!

Gezellig samen met jouw peuter komen dansen? Geef je nu op voor de peuterdans zomerspecial: 4 zomerse lessen voor maar 22 euro.

Dansen met papa of mama!

Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt jouw kind tijdens peuterdans zijn lichaam, de ruimte om zich heen en zijn emoties. Het is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn grove en fijne motoriek, muzikaliteit, richtingsgevoel en ritmegevoel. Bij peuterdans worden er korte oefeningen gedaan vanuit de begrippen durf, fantasie, expressie, creativiteit, concentratie, samenspel, houding en plezier. En dat allemaal samen met papa, mama, opa of oma, want die mag de hele les lekker meedansen!

Lestijden

Peuterdans is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Kies een van de onderstaande lestijden voor de peuterdans zomerspecial:

Woensdag:
Data: 13, 20, 27 juni en 4 juli
Tijden: 10:00-10:45 uur

Donderdag:
Data: 14, 21, 28 juni en 5 juli 
Tijden: 10:30 uur-11:15 uur

Aanmelden?

Aanmelden voor de zomerspecial doe je door een mail te sturen naar administratie@studio26.nl. Vergeet daarbij niet je naam, telefoonnummer en de naam en leeftijd van het deelnemende kind te vermelden.
Lesgeld wordt voorafgaand aan de eerste les per pin of contant voldaan aan de receptie van Studio26. Inschrijving bij Studio26 is niet verplicht.

372