Paasverrassingen van Studio26 voor jou. Fijne Pasen!

VELP - Pasen is dit jaar toch net iets anders dan je gewend bent. Om er toch een feestje van te maken, hebben we allemaal Paasverrassingen voor je in petto; van paaseieren zoeken tot een knutselproject tot een echte Paas-challenge. Doe je mee?!

Eitjes zoeken op Studio26.nl

Het paasweekend is aangebroken! En wat hoort er nou echt bij Pasen? Eieren zoeken natuurlijk! Daarom heeft de paashaas verspreid over de Studio26 website vrolijk gekleurde paaseitjes verstopt. Weet jij ze allemaal te vinden?

Vrolijke koekjes/cappuccino’s bouwen

Cappuccino sjabloontjes. Iedereen kent ze wel. Dé manier om jezelf een echte barista te voelen, zónder dat je er ingewikkelde latte-art capriolen voor uit hoeft te halen. Deze sjablonen kun je gebruiken om kaneel of cacao over je cappuccino of chocomel te strooien, óf om koekjes mee te decoreren! Vraag even hulp aan papa of mama als je hier zelf niet helemaal uit komt. 

  • Stap 1. Download hier de sjablonen en print ze uit op stevig papier
  • Stap 2. Knip of snij alleen de zwarte delen uit
  • Stap 3. Leg het sjabloon over je cappu of koekje
  • Stap 4. Strooien maar!

#Studio26paaschallenge

Tot slot hebben we een superleuke challenge bedacht! Verzamel zoveel mogelijk gele voorwerpen in en om het huis. Maak één foto van jezelf met alle gele voorwerpen en plaats hem op Instagram of Facebook met de #Studio26paaschallenge en maak kans op een leuk prijsje. We zijn heel erg benieuwd naar alle reacties!

Tip: Liever niet herkenbaar in beeld? Verstop je gezicht dan achter een voorwerp!

372