Optreden bij Jeugdcultuurfonds gemeente Rheden

RHEDEN - Op 25 februari 2016 gaf de vooropleiding dans en hiphop selectie een spetterend optreden tijdens het tekenen van de overeenkomst met het Jeugdcultuurfonds in de gemeente Rheden.

Het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds creëren kansen voor kinderen met als motto: Alle kinderen moeten kunnen meedoen. De gemeente, en ook Studio26, onderschrijven deze doelstelling. Na aansluiting bij het Jeugdsportfonds in 2012 sluit de gemeente zich nu ook aan bij het Jeugdcultuurfonds Gelderland. Op donderdag 25 februari ondertekent wethouder Tjebbe Vugts samen met de heer Lammers, bestuurslid van de Stichting Jeugdsportfonds en de Stichting Jeugdcultuurfonds, een overeenkomst.

Veel kinderen willen graag cultuuronderwijs volgen, maar kunnen dat om financiële redenen niet. Kinderen van 4 tot 17 jaar, die in gezinnen leven met weinig geld, kunnen in aanmerking komen voor ondersteuning. Het Jeugdcultuurfonds en de gemeente betalen de contributie tot een maximum bedrag per jaar.

Dat is mooi nieuws voor Studio26! Want zo kunnen nog meer kinderen genieten van onze dans-, zang-, muziek-, theater- en circuslessen. Om dit te vieren gaf de vooropleiding dans en de hiphop selectie een spetterend optreden in choreografieën van Julia Heider en Ruben Verhoeven.

372