Open huisweek nieuwe locatie Studio26

VELP - Kom tussen maandag 22 en zaterdag 27 juni een kijkje nemen in het gloednieuwe gebouw van Studio26! Liever bij één van de danslessen kijken? Ook dat kan tijdens de open huisweek!

Studio26, voorheen AtelierVelp, is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid van een lokale dansschool tot een groot podium voor de creatieve industrie. Ze verzorgt aan circa 1000 leerlingen wekelijks dans-, muziek-, theater- en circuslessen op diverse locaties. Daarnaast biedt zij een eigen vooropleiding dans, kunsteducatieprojecten in het basis- en voortgezet onderwijs en organiseert ze tal van voorstellingen en evenementen.

Na meerdere malen te zijn gewisseld van locatie, besloot Studio26 haar eigen pand te bouwen. Op 30 mei werd het duurzaam gebouwde pand in de aanwezigheid van burgemeester Petra van Wingerden en circa 250 genodigden officieel geopend. Met een eigen theaterzaal, meerdere dans- en muziekstudio’s en multifunctionele ruimtes, hoopt Studio26 de komende jaren een artistieke ontmoetingsplek te zijn voor de buurt, maar ook voor een grotere regio!

Na de officiële opening voor het zakelijk netwerk nodigt Studio26 nu iedereen uit om een kijkje te komen nemen. Van maandag 22 juni tot en met zaterdag 27 juni is iedereen vrij om binnen te lopen, het pand te bezichtigen, een rondleiding te vragen of bij één van de vele lessen een kijkje te nemen. 

Gepubliceerd 12 juni 2015

372