Open huisweek bij Studio26. Welke les probeer jij?

VELP - Nieuwsgierig naar een breakdance les, graag een instrument leren spelen, altijd al een circusles willen volgen of gewoon op zoek naar een nieuwe hobby? Probeer dan verschillende lessen tijdens de open huisweek bij Studio26 van 6 t/m 11 september 2021. Jong en oud kunnen gratis deelnemen aan alle groepslessen dans, theater en circus of een individuele introductieles muziek inplannen. Lees verder ►

OPEN HUISWEEK 2021/2022

Studio26 is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid van een lokale dansschool tot een groot podium voor de creatieve industrie. Ze verzorgt aan circa 1000 leerlingen wekelijks lessen op diverse locaties in Velp, Arnhem en Dieren. Met een breed aanbod op het gebied van dans, muziek, theater en circus, is er voor alle leeftijden en niveaus een passende cursus bij Studio26. Van peuterdans tot hiphop, van piano en gitaar tot zang, van theatersport en muziektheater tot circus en freerunning.  

Kunst moet laagdrempelig zijn

Studio26 denkt ook aan de gezinnen met minder ruime financiële middelen. Voor hen is de open huisweek een mooie kans om gratis met podiumkunst in aanraking te komen. Mensen die daarna ook graag op les willen, kunnen vervolgens terecht met hun GelrePas of middels financiële ondersteuning vanuit stichtingen als het Jeugdcultuurfonds of Stichting Leergeld.

Kom jij ook?

Tijdens de open huisweek zijn niet alleen de lessen op de mooie locatie van Studio26 in Velp openbaar, maar kun je ook meedoen met de lessen op locaties in Arnhem en Dieren.  Studio26 vindt het belangrijk dat iedereen kan ervaren wat kunst met je doet, hoeveel plezier en verbondenheid het je kan geven! Dus kom jij ook naar de open huisweek? In verband met de coronamaatregelen dien je, voordat je naar de les komt, een proeflesformulier in te vullen. 

Data open huisweek | maandag 6 augustus t/m zaterdag 11 augustus 2021
Lesaanbod en rooster | klik hier voor meer informatie.
Inschrijven proeflesformulier | klik hier voor het proeflesformulier.

Gepubliceerd op 3 augustus 2021.

372