Open dagen + audities dansopleidingen Show Allround & Urban komen er aan!

UPDATE - i.v.m. het Coronavirus komt de open dag van 13 maart te vervallen. De audities zullen op een later moment plaats vinden. Auditanten zullen hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen.

ARNHEM - Ben jij je aan het oriënteren op een vervolgstudie maar kun je geen dag zonder dans? Kom kennis maken tijdens de open dagen en schrijf je in voor de auditie voor de dansopleidingen Show Allround of Urban van Rijn IJssel ism Studio26! Save the date!

UPDATE - i.v.m. het Coronavirus komt de open dag van 13 maart te vervallen. De audities zullen op een later moment plaats vinden. Auditanten zullen hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen.

Over de dansopleiding Show Allround

Droom jij van een carrière in de spotlights als danser? Dan is de dansopleiding Show Allround echt iets voor jou. Deze opleiding is een van de Top-opleidingen van 2020. Studenten worden opgeleid tot allround danser, krijgen les van grote namen in de danswereld en worden gestimuleerd om hun individuele talenten te ontwikkelen en dromen na te jagen. Ben jij niet bang om je grenzen steeds een beetje te verleggen? Leer je graag nieuwe stijlen en danstechnieken? Zorg dan dat je gauw kennis maakt met deze opleiding!

Over de Urban dansopleiding

Als je geen dag zonder hiphop, breakdance of andere urban dansstijl kunt, dan is de Urban dansopleiding iets voor jou. Je bent elke dag in beweging, traint hard en vraagt heel veel van je lichaam. Je verlegt steeds je grenzen, wilt nieuwe stijlen en danstechnieken leren. Urban dance is cultuur op zich. Een mix van internationale stijlen met elk een eigen sound. Je hebt van nature aanleg voor dans en je hebt al je eigen stijl maar je wilt nog veel beter worden. En je wilt van alles iets weten. Klinkt dit goed? Maak kennis met de urban dansopleiding van Rijn IJssel.

Open dagen + auditiedata Urban & Show Allround

Save the date en zorg dat je ze niet mist!

Open dag:
UPDATE: i.v.m. Corona komt de open dag van 13 maart te vervallen. 

Auditiedata 2020:

UPDATE: De audities zullen op een later moment plaats vinden. Auditanten zullen hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen.
Donderdag 19 maart
Zaterdag 18 april 

Locatie: Rijn IJssel Thorbeckestraat

Meelopen?

UPDATE: De meeloopdag komt helaas te vervallen.

Wil je zelf beleven hoe de lessen van deze opleiding er uit zien, meld je dan aan voor de meeloopdag op dinsdag 17 maart 2020. 

372