Ook dit jaar weer een workshop van topdanser floor eimers!

VELP - Zaterdag 10 maart hebben leerlingen van Studio26, maar ook leerlingen van buitenaf, de gelegenheid weer mee te dansen in een unieke workshop van topdanser Floor Eimers, inmiddels Grand Sujet bij het Nationaal Ballet! De workshop is bedoeld voor gevorderde leerlingen.

DE WORKSHOP VOOR GEVORDERDEN VANAF 14 JAAR IS INMIDDELS VOL! ER ZIJN NOG EEN PAAR PLAATSEN VOOR 10-13 JAAR!

Er komen 2 workshops:

  • Zaterdag 10 maart van 9.30 tot 11.00 uur - Deze les is onderdeel van het programma van Masterclass 1. Externe leerlingen met een redelijk gevorderd niveau klassiek zijn ook welkom. In deze workshop laat Floor je o.a. werken aan de barre en met repertoire. Kosten van deze workshop zijn € 15,00. Tickets verkrijgbaar via onze webshop.
  • Zaterdag 10 maart van 11.00-13.00 uur -  Deze les is onderdeel van het programma van Masterclass 2. Externe leerlingen met een gevorderd niveau klassiek zijn ook van harte welkom. In deze workshop laat Floor je o.a. werken aan de barre en met repertoire. Afhankelijk van het niveau is er eventueel ook spitzenwerk. Neem je spitzen in ieder geval mee! Kosten voor deze workshop zijn € 20,00. DEZE WORKSHOP ZIT INMIDDELS VOL!


KOOP NU JE E-TICKET VOOR DEZE UNIEKE WORKSHOP!
Gevorderde leerlingen van Studio26 die geen Masterclass volgen of  gevorderde leerlingen van buiten Studio26 kunnen een eticket kopen voor deze workshop in onze webshop: https://www.studio26.nl/webshop/
 

Wil je Floor zien dansen? Dat kan ook! Zij is nu nog te zien in Don Quichotte en in maart zal zij optreden in Dutch Doubles. Meer informatie vind je op de website van het Nationaal Ballet: https://www.operaballet.nl/nl/programma/ballet

Foto: Rob Becker.

372