Nieuwe auditietraining

Tijdens de open dag van Rijn IJssel geven top-docenten 2 bijzondere, gratis auditietrainingen om je klaar te stomen voor de auditie van de mbo-dansopleidingen van Rijn IJssel i.s.m. Studio26 Artiest Dans Show en Artiest Dans Urban. De auditie vindt plaats op 23 maart.

Sinds 2007 staan de mbo-dansopleidingen Artiest Dans Urban & Artiest Dans Show van Rijn IJssel i.s.m. Studio26 bekend om het leveren van hoge kwaliteit dansonderwijs. De opleidingen werden beide bekroond met een Top-Opleiding 2018 keurmerk en behoren tot de beste mbo-opleidingen van Nederland. 

Ben jij van plan om auditie te doen en/of wil je leren van een van onze topdocenten? Kom naar de gratis auditietraining tijdens de open avond van Rijn IJssel op 13 maart.

Aanmelden? Mail naar: l.veenendaal@studio26.nl

Artiest Dans Urban

De mbo-opleiding Artiest Dans Urban sluit perfect aan op hedendaagse urban dansstijlen. Studenten krijgen les van grote namen in de danswereld en worden gestimuleerd om hun individuele talenten te ontwikkelen en dromen na te jagen. Urban dance is de verzamelnaam voor de verschillende stijlen en de subcultuur die voortkomt uit diverse internationale tradities. 

Auditietraining Artiest Dans Urban
17:30 - 18:30 uur

Artiest Dans Show

Als student Artiest Dans Show wordt je opgeleid als allround commercieel danser. Studenten krijgen les van grote namen in de danswereld en worden gestimuleerd om hun individuele talenten te ontwikkelen en dromen na te jagen. Studenten worden opgeleid voor het vakgebied musical, showdans, entertainment en televisie. 

Auditietraining Artiest Dans Show
18:30 - 19:30 uur

Locatie Rijn IJssel

De open avond en de auditietraining vinden plaats op de Rijn IJssel-locatie Thorbeckestraat 6 in Arnhem in zaal B0.98.

372