NIEUW! Studio26 Summerschool. Dicht bij huis genieten van de leukste creatieve vakantieweek ooit!

VELP – Kom tijdens de zomer van 2020 met vrienden of vriendinnen genieten van de leukste creatieve vakantieweek ooit tijdens de Studio26 Summerschool! Vier dagen lang dans, creativiteit, beweging en vooral heel veel plezier met vriendjes, juf Rose, juf Femke en heel veel andere toffe Studio26 docenten en begeleiders. Lees hier meer en reserveer gauw!

UPDATE: Voor peuters en kleuters (2 t/m 6 jaar) organiseren we de Summerschool Mini. Lees hier meer! >

Over de Studio26 Summerschool

Met heel veel plezier hebben we de afgelopen weken onderzocht of het binnen de huidige maatregelen mogelijk zou zijn om creatieve workshops voor kinderen te organiseren. En met flink wat omdenken is het gelukt! We hebben een (dag)programmering uitgedacht waarin kinderen vier dagen lang kunnen genieten van dans- en creatieve workshops. Van circus en muziek tot een fotoshoot, kostuums passen/maken, tiktok workshop en nog veel meer. Inclusief een dagelijkse lunch, diner, bonte avond en kampvuur op donderdag. We sluiten deze te gekke vakantieweek af met een eindpresentatie op de vrijdag. Alles wordt verzorgd en we houden uiteraard rekening met allergieën en dieetwensen én de maatregelen van het RIVM.

Wanneer is de summerschool?

Je kunt kiezen uit een tweetal weken in juli 2020:

Dinsdag 14 t/m vrijdag 17 juli
Dinsdag 21 t/m vrijdag 24 juli

Voor wie is de Summerschool?

Voor jongens en meiden van 7 tot en met 12 jaar. Lid zijn van Studio26 is niet nodig, dus vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom!

Hoe ziet het programma er uit?

Dinsdag - 9.00 - 17.30 uur
Woensdag - 9.00 - 17.30 uur
Donderdag - 9.00 - 21.00 uur
Vrijdag - We sluiten vrijdag de week af van 13.00 tot 15.30 uur met een presentatie waar iedereen die deelgenomen heeft aan mee mag doen.

Weten hoe de dagindeling er uit zal zien? > 

Waar is de Studio26 Summerschool?

Bij Studio26 op de Larensteinselaan 26D in Velp. Onze hoofdlocatie staat op het prachtige landgoed Larenstein waar we alle ruimte hebben voor creatieve activiteiten. Het programma is zowel binnen als buiten.

Wat kost het?

EARLYBIRD TICKETS
Koop je een ticket vóór 19 juni 2020 dan betaal je 199,- euro.

REGULIERE TICKETS
Van 19 juni tot en met 13 juli 2020 kost een ticket voor de Summerschool 226,- euro. Er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Direct naaar de webshop > 

Meer informatie

Wil je meer weten? Check Studio26.nl/summerschool >
Meer informatie over de Summerschool Mini? >

372