NIEUW! Nu ook creatieve zomerworkshops voor peuters & kleuters!

VELP - Is jouw (klein)kind tussen de 2 en de 6 jaar oud en dol op dansen, zingen en bewegen? Ook peuters en kleuters kunnen deze zomervakantie genieten van de leukste creatieve workshops tijdens de Studio26 Summerschool Mini. Lees hier meer!

Nu de zomer er voor veel gezinnen heel anders uit komt te zien heeft Studio26, school voor podiumkunsten uit Velp met zo’n 1000 leden, de afgelopen weken onderzocht of het binnen de huidige maatregelen mogelijk zou zijn om creatieve workshops voor kinderen te organiseren. Dit resulteerde in de Studio26 Summerschool die in juli plaats zal vinden en waarvan de eerste twee weken inmiddels bijna uitverkocht zijn.

Creatieve ochtend voor peuters en kleuters

Ook voor de kleinste kinderen is er nu een programmering uitgedacht waarin ze kunnen genieten van een creatieve ochtend vol leuke activiteiten op het gebied van dans, circus en muziek. De peuters van 2 en 3 mogen één begeleider meenemen, de kleuters van 4 tot en met 6 gaan samen met een gecertificeerde docent aan de slag.

RIVM-proof

De Studio26 Summerschool Mini zal plaatsvinden op maandagochtend 13 en 20 juli van 09.00 tot 11.30 uur. De workshops zullen binnen én buiten plaatsvinden en we houden uiteraard rekening alle maatregelen van het RIVM.

Meer info + tickets >

372