NIEUW! Meld je kind eenvoudig af voor zijn of haar les met de Mijn Studio26 WebApp

VELP - Speciaal voor Studio26-cursisten is de Mijn Studio26 WebApp ontworpen. Zo kan elke cursist inloggen op zijn of haar persoonlijke portal en eenvoudig het vakantierooster inzien, administratieve zaken regelen, mailberichten teruglezen of je kind af- of ziekmelden. Lees meer.

De voordelen van de WebApp

Afgelopen zomer zijn we overgestapt naar een nieuw ledensysteem. Onderdeel van dit systeem is een WebApp waarmee je veel administratieve zaken zelf regelen, mailberichten teruglezen en contact opnemen. Ook kun je:

 • De agenda en het lesrooster bekijken
 • Je (kind of jezelf) af-/ziekmelden voor een les
 • In jouw persoonlijke lesoverzicht de kledingvoorschriften en andere informatie over je les (of die van je kind) terugvinden
 • Persoonlijke gegevens inzien en wijzigingen doorgeven
 • Een tweede of derde mailadres doorgeven
 • Facturen inzien en downloaden voor je eigen administratie
 • E-mails en berichten van Studio26 lezen en contact met ons opnemen

Mijn Studio26 WebApp op je telefoon

Op https://mijn.studio26.nl log je in met je lidnummer en je wachtwoord. Je kunt de WebApp ook vastzetten aan het startscherm van je telefoon of tablet, waardoor de portal verandert in een heuse app. Op Android telefoons bezoek je in je browser https://mijn.studio26.nl en scroll je naar beneden. Druk daar op de groene knop om de app vast te zetten/te installeren. Zie je geen groene knop, of heb je een Apple-device? Geen probleem: tap op de menu-knop of op de deel-knop en kies voor 'Toevoegen aan startscherm'. 

Ps: Wil je toch liever 'ouderwets' contact via de telefoon? Daar blijven ook wij dol op! Bel ons dus gerust als je vragen hebt of een wijziging door wilt geven.
 

372