Nieuw dit seizoen: koor, show, spitzen, aerial & afro!

VELP - Met 26 jaar ervaring op het gebied van talentontwikkeling op de teller blijft het een feestje om ons cursusaanbod fris en uitdagend te houden. Lees hier meer over de nieuwe cursussen koor, show, spitzen, aerial & afrodance die binnenkort starten!

Frisse cursussen

Verandering van spijs doet eten zegt men wel eens. Wij sluiten ons daar volledig bij aan, zónder onze bestaande spijzen uit het oog te verliezen natuurlijk. Naast de reguliere cursussen, bieden we dit seizoen daarom de volgende nieuwe groepscursussen aan:

Koor

Hou je van samen zingen en ben je 16 jaar of ouder? Lucky you!  Aankomend seizoen starten we met iets heel gaafs: een koor onder leiding van niemand minder dan een van de leden van de Nederlandse cast van The Lion King. Hoe. Tof. Is. Dat?! Zanger/acteur Silencio Pinas studeerde in 2014 af aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en vertegenwoordigde rollen als Tony uit de West Side Story en Mufasa (understudy) in Disney’s The Lion King. En aankomend seizoen is hij dus dé man om jou de fijne kneepjes van techniek, stemgebruik en meerstemmig zingen bij te brengen!

Lees hier meer over Koor en vraag direct een gratis proefles aan >

Show

Ben je een gevorderde danser van 13 jaar of ouder en ben je niet vies van glitters & veren, hoge benen & sierlijke loopjes? Have we got news for you: we starten met een cursus Show! Onder begeleiding van José Neuts ga je werken aan je techniek, kracht, souplesse en natuurlijk je presentatie!

Lees hier meer over Show en vraag vrijblijvend een gratis proefles aan >

Afrodance

Als je een voorliefde hebt voor dansstijlen als hiphop, dance hall of salsa dan is Afrodance wellicht iets voor jou. In deze eclectische dansvorm met invloeden van dansstijlen als jazz maar ook urban is swingend, stoer en lekker ritmisch. Ben jij 14 jaar of ouder en heb je wel zin in een wekelijks terugkerend moment van instant energy? Docente Sharina Penterman heet je graag welkom!

Lees hier meer over de cursus Afrodance en vraag een gratis proefles aan >

Aerial Acrobatics

Ook nieuw dit seizoen: Aerial Acrobatics voor tieners! Ben jij 8 jaar of ouder, dan kun je onder begeleiding van Minke Ruel aan de slag met je souplesse, kracht en natuurlijk techniek in de tissu of aerial hoop.

Lees hier meer over deze bijzondere cursus en vraag een gratis proefles aan >

Spitzen

Heb jij al een danstechnische basis, ben je 12 jaar of ouder en zou je heel graag je spitzentechniek uit willen breiden? Onder begeleiding van Mariët Andringa kun je iedere maandagavond gaan werken aan je kracht, souplesse en snelheid. In deze gevarieerde lessen komen onder andere oefeningen aan de barre, in het midden en over de diagonaal aan bodt.

Lees hier meer over de cursus Spitzen en vraag direct een gratis proefles aan >

Gratis proefles volgen

Denk jij dat er een echte luchtacrobaat in je schuilt? Of wil jij die zang-ambitie van je nou echt eens omzetten in daden? Kom dan zeker kennis maken en schrijf je zo snel mogelijk in voor een gratis proefles voor een van deze nieuwe cursussen!

372