NIEUW! Cursus Kampvuur Gitaar, Bucket Drumming of Songwriting!

VELP - Met 26 jaar ervaring op het gebied van talentontwikkeling op de teller blijft het een feestje om ons cursusaanbod fris en uitdagend te houden. Lees hier meer over de nieuwe cursussen Kampvuur Gitaar, Bucket Drumming en Songwriting die binnenkort starten!

Naast reguliere muzieklessen bieden we deze zomer de volgende bijzondere groepscursussen aan:

Kampvuur Gitaar
In 8 lessen leer je alles wat je nodig hebt om deze zomer bij het kampvuur zo ongeveer ieder popliedje mee te kunnen spelen dat je maar kunt bedenken. Kampvuur Gitaar is een inspirerende en beknopte cursus speciaal voor beginnende kampvuur gitaristen.

Bucket Drumming
Drums move over, de hit van deze zomer is Bucket Drumming! Leer in 8 lessen de basis van drumtechniek, ritme en samenspel tijdens deze toffe cursus. Ontdek hoeveel verschillende geluiden je uit een simpele emmer kunt halen! Enneh, bij goed weer lessen we natuurlijk lekker buiten!

Songwriting
Onder begeleiding van een professionele songwriter leer jij hoe je een eigen nummer kunt maken. Ontdek in de cursus Songwriting welke tools je tot je beschikking hebt en hoe jij deze optimaal in kunt zetten bij het maken van je eigen songs.

Denk jij dat er een echte Kampvuur Gitarist in je schuilt? Of wil jij die tekstschrijfambities nu echt eens een vliegende start geven en een cursus Songwriting volgen? Kom dan zeker even kennis maken en schrijf je zo snel mogelijk in voor een van deze nieuwe cursussen!

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe cursussen.

Bron foto: Roosmarijn Tueter door Linda Kokke

372