MUZIEKSPEKTAKEL BEVOICE IN ARNHEM

ARNHEM - Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober dansen, musiceren en zingen 150 jongeren en oudere amateurs uit Arnhem-Zuid en Berlijn in het muziekspektakel BeVoice in de Stadhuishal in Arnhem. Ook studenten van Rijn IJssel Artiest Dans doen hier aan mee.

BeVoice in Arnhem wordt gerealiseerd door Adriaan Luteijn (artistiek manager van Introdans Interactie) en René M. Broeders (artistiek leider van BeVoice Berlijn).

Het thema van de voorstelling is de intrigerende getallenreeks van Fibonacci, waarvan elk getal ontstaat door een som van de vorige twee getallen: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, enzovoort. Dit thema relateert aan het leven van de deelnemers en het komt terug in zowel zang, dans als muziek. 
Voorafgaand aan de voorstelling werkten de deelnemers een week lang intensief op verschillende lokaties in Malburgen onder leiding van René M. Broeders, Introdans Interactie en de jonge veelbelovende dirigent Roberto Bautista Rangel.

BeVoice in Arnhem
Zaterdag 26 oktober 15.00 en 20.00 uur
Zondag 27 oktober 15.00 uur

Stadhuishal, Koningstraat 38 in Arnhem
Kaarten à € 10,00 via www.bevoice.nl of vanaf een uur voorafgaand aan de voorstellingen in de Stadhuishal

BeVoice is mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds, CITO, Burger en Nieuwe Weeshuis Arnhem, Stichting Volkshuisvesting Arnhem, Gemeente Arnhem/Fonds Cultuur, Rabobank Arnhem en omstreken/Stimuleringsfonds, Wijkplatform Malburgen.

Gepubliceerd 26 oktober 2013

372