masterclass en artiest dans in theater De Speeldoos Vught

VUGHT - woensdag 16 april 2014 is in Theater De Speeldoos in Vught een spetterende show te zien waarin o.a. Masterclass 1 en 2 en de dansers van Show 4 en Urban 4 zullen optreden. AtelierVelp presenteert in samenwerking met MBO Rijn IJssel Kunst & Cultuur & StarsOnStage de Dansshow GOUD. 

'Een wervelende show vol jonge danstalenten! Thema’s uit de jaren 40-50, gemixt met hedendaagse hiphop. De show wordt uitgevoerd door leerlingen van de Talent Academy Dans van AtelierVelp (Masterclass 1 en 2), MBO Rijn IJssel Kunst & Cultuur uit Arnhem en de StarsOnStage danstalenten van de Talent Academy Dans Vught. Een bijzondere avond waar de dansprofessionals van de toekomst en jonge talenten zichzelf presenteren. Alles met een gouden tintje!' 

DATUM EN LOCATIE
Woensdag 16 april, aanvang 20.00 uur.
Theater de Speeldoos, Vliertstraat 6 in Vught

KAARTVERKOOP
Je kunt kaarten bestellen via de website van Theater de Speeldoos. Klik hier om direct kaarten te bestellen. Bellen kan ook: 073 656 55 88. U kunt ook uw kaarten kopen aan de kassa van het theater. Wilt u echter verzekerd zijn van een plaats bestel dan uw plaatsen van tevoren.
Kaarten zijn € 10,00 per stuk (exclusief reserveringskosten) 

Meer informatie vind je ook op de website van StarsOnStage:www.starsonstage.nl

Gepubliceerd 16 april 2014

372