Masterclass 2 optreden in profielwerkstuk

ARNHEM - Vrijdag 24 januari vond een bijzondere voorstelling plaats in de theaterzaal van het Beekdal Lyceum. Masterclass 2 leerling Sanne Roels presenteerde daar als onderdeel van haar eindexamen-profielwerkstuk haar eigen productie Reflectie.

Sanne danst al vanaf haar kleutertijd bij AtelierVelp en vanaf de oprichting in 2007 ook in de Masterclass. Met haar voorstelling Reflectie nam zij ook afscheid van AtelierVelp waar zij al die jaren met zo veel plezier heeft gedanst.

Voor de choreografieën en uitvoering van de dansen werkte Sanne samen met de (oud)leerlingen van MC2 en een 2e jaars leerling van Artiest Dans Urban 1.
De opbrengst van de kaartverkoop werd na aftrek van de (minimale) kosten geschonken aan een goed doel, het Rhotia Valley Children's Home, een weeshuis in Tanzania. Er is € 505,00 opgehaald!

Het was een enorme klus maar het eindresultaat was een ontroerende voorstelling. Ook complimenten voor alle dansers die er zo veel vrije uren in hebben gestoken.
Meerdere (oud)leerlingen van de Masterclass zijn Sanne voorgegaan en de toewijding waarmee al deze amateur-dansers hun voorstellingen hebben voorbereid, geproduceerd en uitgevoerd dwingt respect af.
Wij hopen dat iedereen heeft genoten van de voorstelling!

Gepubliceerd 24 januari 2014

372